Terminy oraz miejsca warsztatów:
19 listopada 2013 r. – Bojarski Gościniec, Narewka, ul. Ogrodowa 28
20 listopada 2013 r. – Stanica Kresowa, Poczopek 9
21 listopada 2013 r. – Zajazd Herbu Wielbut, Łomża, ul. Łomżyńska 161
Celem przedsięwzięcia jest przede wszystkim zwiększenie roli produktów lokalnych w żywieniu turystów korzystających z usług agroturystycznych oraz podniesienie jakości produktów. Żywność lokalna i tradycyjna stanowi znaczną atrakcję turystyczną naszego regionu, dlatego też należy położyć szczególny nacisk na prezentowanie jej na odpowiednim poziomie.
Zgłoszenia uczestnictwa proszę przesyłać na e-mail: urszula.laszczewska@podlaskieit.pl lub pocztą na adres: PROT, ul. Malmeda 6, 15-440 Białystok do dnia 15 listopada 2013 r. do godz. 12:00.
Wszystkie zakwalifikowane osoby zostaną poinformowane telefonicznie. Organizator zastrzega sobie możliwość zmniejszenia liczby uczestników z jednej instytucji/ gospodarstwa w przypadku ograniczonej dostępności miejsc. Decyduje kolejność nadesłania zgłoszenia.
W załączeniu do pobrania program warsztatów oraz karta zgłoszenia uczestnictwa.